ALT DE LA IMAGEN

Monsters University

Kleurplaat ontwerpen van Monsters University

Monsters University Kleurplaten

Monsters University kleurplaten voor u om te kleuren elke dag te schilderen en plezier hebben van onze website geven van kleur naar zwart-wit foto's. Uw online vrijetijds-en entertainment gebied.

Monsters University Kleurplaten

Commenteren!
Stemmen!
Delen!
Delicious
Aanbevolen Monsters University kleurplaat

Decaan Hardscrabble kleurplaat

Decaan Hardscrabble kleurplaat

Een ernstige uitdrukking en donkere kleuren zijn de kenmerken van Dr Abigail Hardscrabble, de rector of de decaan van de Monsters University, een professor van de schrik harde heeft de hoogste schrikken record in de geschiedenis bereikt door een scarer. Hardscrabble kleuren zijn bruin en roodachtige tinten, maar vrij donker, en heeft op zijn rug ee ... Lees meer

Monsters University Kleurplaten om online verf

Monsters University Kleurplaten

Nieuw in Monsters University

Monsters University

Kleurplaten voor gratis in het Nederlands over Monsters University en aanverwante U kunt eindelijk genieten van Monsters University, het tweede deel van Monsters en co, waarin het verhaal over hoe de hoofdpersonen eerst ontmoette, die zijn Sulley, de enorme blauwe hairde monster, en Mike Wazowski, de ronde een eyed groen monster. Met deze categorie van de kleurplaten van de Universiteit Monster, zal je beschikbaar hebt de belangrijkste personages die in de Disney Pixar film verschijnen. In de wereld van monsters, genaamd Monstropolis, leve de monsters gescheiden van de wereld van de mens. In de universiteit, monsters studeren voor te bereiden op de banen die ze gaan om door te gaan in de toekomst, maar er is ook tijd voor plezier. Deze film vertelt het handelingen die vóór de eerste tranche, Monsters en co. Veel plezier met deze printen pagina\'s van Mike, Sulley en de rest van de monsters aan de universiteit. Monsters University is een Amerikaanse 3D-computeranimatiefilm onder regie van Dan Scanlon van Disney en Pixar in de reeks Monsters en co.

Monsters University Kleurplaten om kleurrijke beelden op het internet te schilderen gratis. Afdrukbare foto's van Monsters University. Monsters University (prequel van de eerste Monsters en co filmpje) is een Disney-Pixar film geregisseerd door Dan Scanlon waarin het verhaal vertelt hoe de protagonisten van Monsters Inc ontmoette, die James P. Sullivan (Sulley) en Michael Wazowski (Mike) , tien jaar voor wat er gebeurde op de eerste tranche. Ze zullen ons naar de tijd waar ze tieners waren, in hun schooljaren, wanneer ze beginnen te studeren aan de universiteit voor monsters. Hoewel ze moeten bestuderen en voor te bereiden om op een baan in de toekomst, is er ook tijd voor plezier, de partijen en de gekke avonturen die we gewend zijn, en dus is het een leuke film, voor het hele gezin, met welke zult u in staat zijn om een goede tijd te hebben. En dankzij deze kleurplaten van Monsters University zul je ook plezier hebben bij het inkleuren van de film op uw computer.. Hier heb je zwart-wit foto's on-line van Monsters University om te schilderen en kleur in het Nederlands, zonder te hoeven downloaden of iets op uw computer te installeren. Nieuwe tekeningen van Monsters University! en de beste kinderen tekeningen. . Kleurplaten van Monsters University die je kunt schilderen van uw computer of print ze uit en kleur ze met de hand. Ook u kunt downloaden naar uw computer de afbeelding om alle tijden die u wilt printen en te kleuren.